Press

06Apr

EV mobility Pack

EV mobility Pack

ALD Automotive moedigt ondernemingen van januari tot eind maart aan om voor elektrische voertuigen te opteren!

Het is niet altijd eenvoudig om gewoontes te veranderen. De aarzelende houding van bedrijven om elektrische voertuigen te huren, vormt  momenteel dan ook een uitdaging.

Om de twijfels rond elektrisch rijden weg te nemen, lanceert ALD Automotive in samenwerking met ENGIE en Nissan, van januari tot eind maart 2016 het eerste 'EV-Mobility Pack'.

Het pack bestaat uit een klassiek operationeel leasingcontract voor een elektrisch voertuig, de financiering van een laadpaal thuis en de mogelijkheid om 20 dagen per jaar een 'klassieke' auto te huren in de bepaalde periodes van het jaar wanneer het gebruik van een elektrisch voertuig misschien minder handig is (bv. om op vakantie te gaan).

* Het 100 % elektrische voertuig is een Nissan LEAF, die een autonomie heeft van 250 km. Voor de werkgever is dit soort voertuig voor 120 % aftrekbaar.

* De Wallbox (laadpaal) is een 32 Ah laadsysteem voor gebruik thuis  Dit systeem wordt bij voorkeur in een afgesloten garage opgesteld. U kan hiermee tot 40 km per uur opladen. De mogelijkheid tot terugbetaling van de elektriciteitskosten thuis via ALD Automotive is voorzien.

* ALD Automotive integreert eveneens zijn ALDswitch-oplossing, waarbij de klant zijn elektrische auto 20 dagen per jaar voor periodes van minstens 5 dagen door een Nissan Qashqai of Pulsar kan vervangen.

ALD Automotive biedt deze promotie aan vanaf de maand januari tot eind maart,  tegen een tarief van € 630/maand op basis van een contract van 4 jaar, waarbij jaarlijks 15.000 km wordt afgelegd

Contact us
02 706 41 41