ALD Step

ALD ready to move you – ALD Step

Wilt u door de stad zoeven zonder dat het verkeer roet in het eten gooit? Zoekt u naar een manier om ook die laatste kilometers duurzaam te overbruggen? Dan hebben wij precies wat u nodig hebt.

Samen met My eScooter bieden we u een ruime keuze uit elektrische steps die beantwoorden aan vrijwel elke nood of voorkeur. Uw werknemers kiezen gewoon de step die het best bij hen past.

Lease de e-step en geniet van operationele diensten. Andere optie? Voeg de e-step als aanvulling toe aan het leasecontract van uw wagen. En de kers op de taart? Aan het eind van het contract is de step helemaal van u!

Alle voordelen in een notendop:

  • U verplaatst u sneller, zónder kopzorgen.
  • U maakt indruk op uw collega’s, zakenpartners en klanten met uw volledig duurzame traject.
  • De e-step is al van u vanaf 24,56 euro per maand bij een leasecontract van 48 maanden met aankoopoptie.
  • De verzekering is standaard in het contract inbegrepen.
  • Pech onderweg baart u geen zorgen meer dankzij de inbegrepen pechhulp.
  • ALD Step is ook beschikbaar als extra optie in uw leasewagencontract. 

 “Deze oplossing is een uitgelezen kans om aan de drukte van de stad te ontsnappen. En dat is niet alles. Het brengt ons allemaal een stapje dichter bij een gezondere leefomgeving” - Ann Larosse, productmanager bij ALD Automotive

Wilt u zich zónder strubbelingen en mét gemak verplaatsen? En echt uw steentje bijdragen aan duurzame mobiliteit? Neem dan een kijkje in onze catalogus voor al onze merken, modellen, opties en prijzen.

Contacteer ons
02 706 41 41