ALD Bike

Uw bedrijf wil gezonde én stressloze werknemers. Hoe zorgt u daarvoor? Laat hen met de fiets komen dankzij ALD Bike.

Vandaag gaat ongeveer 13 procent van de Belgische werknemers met de fiets naar het werk. Een percentage dat de komende jaren nog zal stijgen. Misschien wel mede door uw inspanningen.

Zo werkt het: de fiets (eventueel met auto)

Bijvoorbeeld als u kiest voor de financiële leasing van een fiets. Handig, want zo wordt uw bedrijf bij afloop van het leasecontract ook eigenaar van die fiets. Stelt u uw medewerkers alleen een stalen ros ter beschikking? Of ziet u de fiets als aanvulling op de leasing van een voertuig? Alles kan!

U kiest trouwens uit een waaier van tweewielers. Van een klassiek exemplaar, over een vouwfiets, tot een mountainbike. Ook elektrische fietsen en speed pedelecs behoren tot ons gamma! U bent altijd zeker van topkwaliteit. 

Wat zit er in ons aanbod?

Goed om te weten: als u een fiets leaset, krijgt u daar standaard pechverhelping bij en dit in heel het land en tot 15 kilometer over de grens. Ook het onderhoud van uw fiets is bij de ALD Bike inbegrepen, via onze partners B2Bike, Bizbike en Decathlon.

Wilt u er ook een verzekering bij? Dan kiest u dat gewoon als extra optie!

Uw voordelen: een goedkoper mobiliteitsplan

Fietsende medewerkers leveren u een hoop voordelen op. 

  • Controle van de kosten: Met onze financiële leasingformule heeft u volledige controle over het budget dat aan de fiets wordt toegekend. In combinatie met een auto kan een regelmatig fietsgebruik het budget gelinkt aan het autogebruik (voornamelijk brandstof- en onderhoudskosten) verlaagd worden.

  • Verbeter de levenskwaliteit van uw werknemers: door fietsverplaatsingen te stimuleren, moedigt u uw personeel aan om regelmatig te bewegen en tegelijkertijd hun levenskwaliteit te verbeteren.

  • Aantrekkelijke fiscaliteit: fietsleasing is 100% aftrekbaar, voordelen in natura en sociale zekerheid vormen geen belemmering als de fiets wordt gebruikt voor het woon-werkverkeer. 

  • Milieubescherming: door een fietsplan voor te stellen draagt u bij aan een schoner, gezonder en veiliger milieu.

Contacteer ons
02 706 41 41