Fietsleasing met ALD

Vandaag gaat ongeveer 32 procent van de Belgische werknemers met de fiets naar het werk. Een percentage dat de komende jaren nog zal stijgen. Misschien wel door uw inspanningen. Want uw bedrijf wil toch ook gezonde en stressloze werknemers?

De voordelen van fietsleasing met ALD Bike

Kosten onder controle

U hebt volledige controle over het budget dat aan de fiets wordt toegekend. Regelmatig fietsgebruik kan ook het budget verlagen dat gelinkt is aan het autogebruik, zoals kosten voor brandstof, onderhoud of parking. Want ja, fietsleasing is makkelijk te combineren met bedrijfswagens.

Beter voor uw werknemers

Fietsend personeel beweegt regelmatig en verbetert zo hun levenskwaliteit. Zowel fysiek als mentaal. Daarnaast zijn er ook minder laatkomers door fileproblemen. En hebben ze toch pech onderweg? ALD Bike biedt fietsbijstand in heel de Benelux en tot 15 kilometer over de grens. Of neem een extra verzekering of onderhoudscontract voor nog meer gemoedsrust.

Aantrekkelijke fiscaliteit

Fietsleasing is 100% aftrekbaar, voordelen in natura en sociale zekerheid vormen geen belemmering als de fiets wordt gebruikt voor het woon-werkverkeer.

Beter voor het milieu

Door een fietsplan voor te stellen draagt u bij aan een schoner, gezonder en veiliger milieu. Minder auto’s betekent minder file en minder CO2-uitstoot.

Financiële leasing VS financiële renting

Kies de oplossing die past bij de behoeften van uw bedrijf

  Financiële Leasing Financiële Renting
Aankoopoptie bij einde contract 10 procent van de catalogusprijs en tastbare opties 16 procent van de catalogusprijs en tastbare opties
Fietsfiscaliteit (voor u als werkgever) In de balans: wordt opgenomen in uw bedrijfsbalans Buiten de balans:
wordt opgenomen in uw winst-verlies overzicht
Dienstenpakket Bijstand (ingebrepen), onderhoud (inbegrepen), verzekering (optioneel)
Fietsfiscaliteit (voor de werknemer) Betaalt geen extralegale voordelen wanneer de fiets wordt gebruikt om op regelmatige basis te pendelen
Fietskeuze Vrij te kiezen uit het aanbod van de ALD-partners
Contractduur 24 tot 60 maanden

 

Contacteer ons
02 706 41 41