Zo helpen we u op weg

Benieuwd naar onze aanpak? Onze experts helpen u in 5 stappen naar een futureproof wagenpark of mobiliteitspakket. Elke stap is afzonderlijk te verkrijgen. 

1. Markt- en trendanalyse

Ontdek wat er beweegt in de wereld van mobiliteit en waar de opportuniteiten liggen voor uw bedrijf tijdens een uitgebreide markt- en trendanalyse.

2. Profiling, parameters & set-up

Onze experts bekijken samen met u de ideale set-up voor uw vloot of mobiliteitsoplossingen voor uw werknemers. Op basis van hun advies kunt u uw wagenpark of mobiliteitspakket lichtjes optimaliseren of volledig transformeren.

3. Analyse & resultaten

De voorgestelde aanpak vertalen we naar een TCO per wagen of een mobiliteitsbudget per categorie werknemers. U krijgt een helder overzicht van het totale kostenplaatje en kunt alle opties vergelijken.

4. Beleid & richtlijnen

Stem uw car policy af op het moderne EV-tijdperk of geef uw mobiliteitsbeleid vorm met de hulp van onze experts. Tijdens een interactieve workshop zetten we elke letter op papier.

5. Follow-up & operations

Via regelmatige evaluatiemomenten houden we uw leasebudgetten up-to-date. Koos u voor het mobiliteitstraject? Dan brengen we in deze stap uw werknemers op de hoogte van de nieuwe aanpak, via een Q&A-sessie.

Meer weten over onze aanpak?

Contacteer onze experts voor een vrijblijvend (digitaal) gesprek. We bekijken graag hoe we u kunnen helpen.