ALD VAN lease

Een bestelwagen leasen? Wij helpen u graag op weg.

Uw bestelwagen is niet zomaar een transportmiddel, wel de kern van uw bedrijf!

Want de juiste bestelwagen:

  • is een oplossing op maat van uw bedrijf
  • is het liefst mobiel en houdt niet van stilstand
  • zorgt ervoor dat u op een wettelijke en veilige manier uw goederen vervoert
  • biedt uw werknemers een efficiënte en comfortabele mobiele werkplaats
  • brengt uw werknemers veilig en op tijd bij uw klanten
  • geeft uw werknemers extra motivatie
  • bouwt mee aan uw imago

Kortom, dankzij uw bestelwagen draait uw organisatie op volle toeren! Kies dus zeker de juiste. Laat u daarvoor bijstaan door onze experten. Zij steunen op ervaring in het leasen van bedrijfswagens sinds 1998. Het VAN lease-team van ALD Automotive begeleidt u graag doorheen het hele proces!

De juiste partner, de juiste bestelwagen

De keuze van een bestelwagen is maatwerk. Er komt meer bij kijken dan gewoon een merk of model kiezen. Afhankelijk van uw activiteiten analyseert ons VAN lease-team uw behoeften en gaat dan op zoek naar de ideale bestelwagen. We delen onze expertise graag met u. U kunt dus rekenen op objectief en no-nonsense advies. Onze focus ligt op vernieuwing en de zoektocht naar de geschiktste oplossing voor elke klant. Zo zijn wij een echte meerwaarde voor uw bedrijf.

Één aanspreekpunt

Uw vaste contactpersoon denkt met u mee en overlegt met onze andere afdelingen. Wilt u uw voertuig aanpassen aan uw activiteit en voorzien van een totale inrichting of andere ombouw? Daarvoor zoeken we een gespecialiseerde partner in ons uitgebreid netwerk. Wij nemen het volledige administratieve en logistieke proces op ons. Bij aflevering krijgt u een gebruiksklare bestelwagen die past bij u én uw activiteit: volledig ingericht, technisch in orde en bestickerd. Zo is uw bestelwagen meteen 100% inzetbaar.

Vandaag en morgen

Het kiezen van de juiste bestelwagen is maar het begin. Onze begeleiding stopt niet bij de start van het contract. Frequent contact met ons VAN lease-team verzekert een zorgzame opvolging van uw vloot en – zo nodig – een snelle tussenkomst. Want ALD Automotive houdt u graag op de weg. Via telematicaoplossingen verkrijgt u eenvoudig een schat aan data om uw vloot verder te optimaliseren. We begeleiden uw bestuurders ook met aangepaste rijopleidingen voor bestelwagens. Zo worden nieuwe bestuurders vertrouwd met de specifieke eigenschappen van hun bestelwagen. En u krijgt naast de ideale bestelwagen ook een ideale bestuurder!

Klaar voor uw perfecte bestelwagen? Neem dan nu contact met ons op: 02 706 41 41

Contacteer ons
02 706 41 41