ALD switch

Wissel een milieuvriendelijke wagen af met een ander voertuig

Wilt u uw brandstofverbruik en de fiscale bijdragen voor uw wagenpark verminderen? Laat uw bestuurders dan rijden met een groen hoofdvoertuig, mét de mogelijkheid om voor korte periodes af te wisselen met een andere wagen. Dat is ALD Switch: een ecologische oplossing die duurzaamheid en flexibiliteit combineert.

Zo werkt het: switch van auto

ALD Switch is de soepelste leasingformule ooit. Uw bestuurder kiest één wagen voor zijn langetermijnleasing. Daarmee rijdt hij dus het vaakst rond. Maar wil hij ondertussen eens een andere auto gebruiken? Geen probleem! Bijvoorbeeld een monovolume voor een gezinsvakantie, een bestelwagen voor een verhuis of een cabrio voor een romantisch uitstapje. Handig!

Klant aan het woord

WIS Telecom stelt een vijftigtal personen te werk en telt een dozijn voertuigen in zijn park, operationeel geleased bij ALD Automotive. Vincent De Keyzer, Provisioning & Support Manager, heeft gekozen voor een ALD Switch-contract:

“Voordien had ik een VW Passat, die niet echt afgestemd was op mijn gebruik. Ik woon in Brussel in een wijk waar zelden parkeerplaats is. Ik kon eigenlijk enkel genieten van de ruimte van de Passat tijdens mijn vakanties. Vandaag rijd ik met een Golf. Hij verbruikt minder en is makkelijker te parkeren. In april ben ik gaan skiën en in juli ben ik op zomervakantie gegaan. In beide gevallen heb ik gekozen voor een monovolume, die op de parking van het kantoor geleverd werd. En aangezien ik binnenkort ga verhuizen, zal ik op ALD Switch beroep doen om een bestelwagen te voorzien.”

Uw voordelen: besparend en groen

Een compact, groen hoofdvoertuig staat garant voor:

  • minder kosten: De wagen verbruikt minder brandstof en wordt minder belast. Tweemaal goed voor de portemonnee.
  • minder uitstoot: De auto is milieuvriendelijker omdat hij minder CO2 en fijn stof uitstoot. Zie uw ecologische voetafdruk slinken!

Ondertussen profiteert uw bestuurder van een ongelofelijke flexibiliteit. Want voldoet zijn hoofdvoertuig even niet aan zijn noden? Dan stapt hij tijdelijk gewoon in een ander exemplaar uit ons wagenpark!

Nu ook in het buitenland

U kunt ook in het buitenland gebruik maken van de switch-formule. Op bestemming kunt u een vervangingsvoertuig ophalen op bv. de luchthaven of het station. Zo blijft u op bestemming steeds mobiel en bespaart u zichzelf een lange autorit. Dankzij de switch formule wordt op reis gaan alvast een stuk aangenamer. Dit is mogelijk dankzij een sterke samenwerking met partners uit de markt van de internationale korte termijn autoverhuur.

Contacteer ons
02 706 41 41