ALD Automotive België

ALD Automotive Belgium is in België dé referentie voor verhuur van voertuigen op lange termijn.

U klopt bij ons aan voor de leasing van personenwagens en bestelwagens. Maar óók voor een totale mobiliteitsoplossing in uw organisatie en het beheer van uw wagenpark.

Vijftig jaar expertise

ALD Automotive Belgium ontstond in 1965. Al meer dan 50 jaar zijn wij onderweg, samen met tevreden klanten. In 2013 telde ons bedrijf:

  • 250 medewerkers
  • 68.000 leasewagens
  • 12.300 gekochte wagens
  • 10.144 verkochte wagens

Altijd op weg naar topkwaliteit

Wij steken al onze energie in een optimale dienstverlening. U topkwaliteit bieden, dat is onze ambitie. En dat lukt: daarom kregen wij in 2003 een ISO 9001: 2000-certificaat. Dat we het goed doen, gaat ook de buitenwereld niet voorbij. Zo kregen we onder meer nominaties voor Best Employer Belgium en de Trends Gazellen Brussel.

Ondertussen zitten we natuurlijk niet stil. We richten onze blik op de toekomst en beseffen dat mobiliteit méér is dan alleen de auto. Daarom ontwikkelen we leasinginnovaties in ons ALD newmobility-aanbod en hebben we ons eigen ecologische ALD bluefleet-programma.

Uw wagenpark is een belangrijke uitgavenpost.

Behoud de controle over uw budget dankzij een vast leasingbedrag. En vraag vandaag nog naar uw operationele leasing–mogelijkheden van ALD Automotive Belgium.

Contacteer ons
02 706 41 41