Optimaliseer uw wagenpark

Voldoet uw wagenpark nog aan de noden van uw werknemers? Is uw vloot mee met de transitie naar elektrische wagens? En hoe kostenefficiënt zijn uw bedrijfswagens nu écht? Onze experts helpen u om alles uit uw vloot te halen – via kleine stappen of grote transformaties.

Ontdek uw perfecte set-up

Na een uitgebreide analyse van uw huidige vloot en de aanpak van uw concurrenten, identificeren we de knelpunten en kansen binnen uw wagenpark. Vervolgens schetsen onze experts uw perfecte set-up, rekening houdend met de gewenste wagenfabrikant(en), parameters en laadinfrastructuur. U krijgt een handig overzicht van verschillende budgetscenario's, compleet met TCO per type wagen.

Werk uw car policy bij

Onze consultants staan u ook bij om uw car policy bij te schaven. Tijdens een interactieve workshop overlopen we elk onderdeel van uw wagenbeleid, met specifieke aandacht voor EV-gerelateerde thema's. Denk aan laden op het werk of bij een publieke laadpaal, de elektriciteitsfactuur van uw werknemers, de kostprijs van laadoplossingen thuis, ...

Inclusief evaluatiemomenten

Ook na de implementatie van uw wagenpark blijven we betrokken. Na 3, 6 en 12 maanden evalueren we samen de prestaties en efficiëntie van uw aangepaste vloot. Zo blijft uw wagenpark voldoen aan uw verwachtingen en voeren we indien nodig aanpassingen door om optimale resultaten te behalen.

Vraag nu meer informatie

Interesse in deze service? Contacteer onze experts voor een vrijblijvend (digitaal) gesprek en ontdek hoe we u kunnen helpen.