Optimaliseer uw mobiliteitspakket

Wilt u uw werknemers een flexibel en duurzaam mobiliteitspakket aanbieden? En zo de concurrentie een stapje voor blijven? Ontwerp uw toekomstige mobiliteitsoplossingen met de hulp van onze consultants, op maat van de noden van uw medewerkers.

Vind de ideale mobiliteitsoplossing

Van leasewagens tot een pendelvergoeding of het mobiliteitsbudget: welke mobiliteitsoplossing past het best bij uw bedrijf en uw werknemers? Onze consultants zetten alle mogelijkheden op een rijtje, inclusief alternatieve mobiliteitsoplossingen. Via een gedetailleerde mobiliteitssurvey en persona's brengen ze de behoeften van uw werknemers in kaart, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Krijg een uitgebreide budgetanalyse

Hoe staat het met uw huidige mobiliteitsbudgetten? Zijn er verschillende budgetten per categorie werknemers? Worden professionele verplaatsingen vergoed? Wat is de TCO-aanpak voor bedrijfswagens? Laat onze experts uw huidige budgetten onder de loep nemen en optimaliseren waar mogelijk. Zo helpen we u bijvoorbeeld om het beschikbare budget voor een bedrijfswagen om te zetten in een mobiliteitsbudget.

Geef uw mobiliteitsbeleid vorm

Zet uw nieuwe mobiliteitsbeleid op papier met onze experts aan uw zijde. Tijdens een interactieve workshop definiëren we de regels die bij elk mobiliteitspakket horen. Op basis van best practices en onze professionele inzichten ontwikkelt u zo een beleid dat perfect past bij uw bedrijf. Tijdens een Q&A-sessie stellen we het beleid samen voor aan uw werknemers, op een heldere en overzichtelijke manier.

Vraag nu meer informatie

Interesse in deze service? Contacteer onze experts voor een vrijblijvend (digitaal) gesprek en ontdek hoe we u kunnen helpen.