ALD companybike

Uw bedrijf wil gezonde én stressloze werknemers. Hoe zorgt u daarvoor? Laat hen met de fiets komen dankzij ALD companybike.

Vandaag gaat ongeveer 13 procent van de Belgische werknemers met de fiets naar het werk. Een percentage dat de komende jaren nog zal stijgen. Misschien wel mede door uw inspanningen.

Zo werkt het: de fiets (eventueel met auto)

Bijvoorbeeld als u kiest voor de financiële leasing van een fiets. Handig, want zo wordt uw bedrijf bij afloop van het leasecontract ook eigenaar van die fiets. Stelt u uw medewerkers alleen een stalen ros ter beschikking? Of ziet u de fiets als aanvulling op de leasing van een voertuig? Alles kan!

U kiest trouwens uit een waaier van tweewielers. Van een klassiek exemplaar, over een vouwfiets, tot een mountainbike. Ook elektrische fietsen en speed pedelecs behoren tot ons gamma! U bent altijd zeker van topkwaliteit. 

Wat zit er in ons aanbod?

Goed om te weten: als u een fiets leaset, krijgt u daar standaard pechverhelping bij en dit in heel het land en tot 15 kilometer over de grens. Ook het onderhoud van uw fiets is bij de ALD companybike inbegrepen, via onze partners B2Bike, Bizbike en Decathlon.

Wilt u er ook een verzekering bij? Dan kiest u dat gewoon als extra optie!

Uw voordelen: een goedkoper mobiliteitsplan

Fietsende medewerkers leveren u een hoop voordelen op. Denk maar aan het geld dat u bespaart:

  • U betaalt minder verplaatsingskosten.
  • U hebt minder laatkomers als gevolg van fileleed.
  • U trekt uw financiële leasing voor maar liefst 120 procent af van de belastingen (als de fietsen gebruikt worden voor woon-werkverkeer).

En er is meer. U krijgt gezondere medewerkers waardoor het absenteïsme daalt. En u draagt het milieu een warm hart toe!

Contacteer ons
02 706 41 41