Nieuws

10sep

Nieuwe CEO Klaudija Casar Torkar start bij ALD Automotive België

Nieuwe CEO Klaudija Casar Torkar start bij ALD Automotive België

ALD Automotive België verwelkomt Klaudija Casar Torkar (46) als nieuwe CEO. Zoals eerder aangekondigd, neemt ze het stuur over van voormalig CEO Miel Horsten. Klaudija zal voortbouwen op de succesvolle strategie van ALD Automotive en tegelijkertijd haar eigen accenten leggen. Een van haar belangrijkste doelstellingen is om zich nog meer te richten op flexibele vormen van mobiliteit.

ALD België wil blijven uitbreiden, zowel op het vlak van flexibele mobiliteit als op het vlak van groei. Het bedrijf vindt in Klaudija de perfecte match om ALD naar nieuwe hoogtes te leiden. Binnen ALD Automotive stond Klaudija al bekend om haar leiderschap, eerst als CEO van ALD Automotive Bulgarije, en nadien van Hongarije. De visie, sterktes en de gevestigde reputatie van ALD in Europa kennen voor haar geen geheimen meer. Klaudija Casar Torkar neemt de fakkel over van Miel Horsten, die nu als Group Regional Director het bedrijf op internationaal niveau zal aansturen.

Een stapje voor blijven

Klaudija Casar Torkar kijkt uit naar het behalen van nieuwe successen met ALD België en wil tegelijkertijd vasthouden aan een formule die haar waarde reeds bewezen heeft. Ze zal haar eigen accenten toevoegen en focussen op de directe uitdagingen waar ons land mee te maken heeft. Flexibile mobiliteit is een van de belangrijkste prioriteiten - een uitdaging die ze vanaf dag één resoluut wil aanpakken.

“In deze uitdagende tijden is het belangrijk om dicht bij onze klanten te blijven en hen verschillende opties aan te bieden om aan hun mobiliteitsbehoeftes te voldoen”, legt Klaudija uit. “Dat is bijvoorbeeld een drijvende factor achter ons ALD 2life Lease-project. We zorgen ervoor dat klanten op een toegankelijke manier hun werknemers een comfortabele en betrouwbare tweedehands bedrijfswagen kunnen aanbieden. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat elektrische auto's en fietsen in de toekomst een grote rol zullen spelen, en we zullen ons nog meer inzetten voor deze projecten. Bij ALD willen we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit altijd een stapje voor blijven en willen we in de toekomst grenzen blijven verleggen.”

ALD 2life Lease is een van de veelbelovende nieuwe initiatieven van ALD, dat tweedehands auto's aanbiedt tegen een zeer competitief tarief. Het project is al in volle gang en zal verder worden ondersteund door Klaudija en haar ervaren team. 

Aan de vooravond van de mobiliteitsweek is Klaudija enthousiast om te ontdekken hoe de Belgen tegen mobiliteit aankijken: “Ik kijk uit naar alle initiatieven die aan bod zullen komen en de mobiliteit van de toekomst helpen vormgeven. We weten dat we met de visie van ALD Automotive een toegevoegde waarde aan het gesprek kunnen geven.”

Contacteer ons
02 706 41 41