Nieuws

16jun

ALD Automotive geeft leasewagens tweede leven

ALD Automotive geeft leasewagens tweede leven

ALD Automotive gaat van start met ALD 2life Lease. Het gerenommeerde leasebedrijf biedt voortaan wagens die een eerste leaseperiode achter de rug hebben weer aan mét dezelfde troeven als bij een gebruikelijke leasing, maar aan een voordeliger tarief. Een extra pluspunt is dat die wagens quasi meteen beschikbaar zijn.

ALD Automotive streeft er al jaar en dag naar om zijn klanten een zo breed mogelijke service te leveren. In die optiek denkt het leasebedrijf met hen mee en deinst niet terug om te innoveren. ALD 2life Lease is daar een goed voorbeeld van. Het leasetarief ligt doorgaans zo’n 20 procent lager en de leveringstermijn is gemiddeld 15 dagen. Twee ontegensprekelijke voordelen van ALD 2life Lease. Die bieden bedrijven de mogelijkheid om hun nieuwe werknemers snel de baan op te helpen of bestaande werknemers op korte termijn te belonen met een bedrijfswagen. Daarbij is de kostenreductie voor bedrijven een belangrijk aspect. Werknemers die al een bedrijfswagen in hun salarispakket hebben, kunnen dankzij het lagere tarief eventueel opteren voor een iets ruimere of luxueuzere wagen.

Strenge selectieprocedure


Het overgrote deel van de wagens die er een eerste leaseperiode hebben opzitten, komen in erg goede staat terug bij ALD Automotive. Na een strenge selectie met strikte criteria op basis van levensduur, kilometerstand en schades, worden de zorgvuldig uitgekozen wagens ook aan een grondige inspectie onderworpen. Pas na een grondige poetsbeurt, maakt ALD Automotive ze opnieuw beschikbaar voor leasing. De wagens zullen gemiddeld zo’n drie jaar op de baan zijn. Een contract is mogelijk voor een periode vanaf 12 maanden. 

Volledige nazorg


Bovendien garandeert ALD Automotive ook bij deze wagens een complete nazorg. Onderhoud en reparatie, wegenhulp, onbeperkte zomerbanden en een verzekering met volledige dekking zijn inbegrepen. Winterbanden, een vervangvoertuig bij herstellingen en brandstof zijn optioneel toe te voegen aan het leasecontract. Zo neemt ALD Automotive de onzekerheid die anders gepaard gaat met het kopen van een tweedehandswagen volledig weg. 

Van Ford Fiesta tot Volkswagen Touran


De keuzemogelijkheden zijn uitgebreid. ALD Automotive verdeelt de wagens in zes categorieën: 

  • ‘Small’ (bijv. Ford Fiesta), 
  • ‘Compact’ (bijv. BMW 1-series),
  • ‘Mid-Sized’ (bijv. Audi A4),
  • ‘Full-Sized’ (bijv. Mercedes E), 
  • ‘Family’ (bijv. Volkswagen Touran), 
  • ‘SUV’ (bijv. Volvo XC60).  

ALD Automotive zal met een aanbod van zo’n 80 wagens van start gaan dat tweewekelijks wordt aangevuld om de continuïteit te garanderen. 

Contacteer ons
02 706 41 41