Nieuws

27nov

Nieuwe directeur voor de Benelux bij ALD Automotive

Nieuwe directeur voor de Benelux bij ALD Automotive

ALD Automotive is blij te melden dat Miel Horsten de nieuwe Regional Director voor de Benelux wordt. Naast deze nieuwe functie blijft Miel General Manager van ALD Automotive België.

Miel vervangt Carel Bal die zal terugtreden uit zijn huidige rol na 17 jaar verschillende functies als manager te hebben bekleed binnen ALD Automotive. Carel blijft bij ALD als consultant en als lid van de Board of Directors voor ALD Automotive in Nederland.

In zijn nieuwe positie zal Miel verantwoordelijk zijn voor het versterken en het verder ontwikkelen van de groeistrategie van het bedrijf en van de klantenrelaties in de Benelux. Vanaf 1 januari 2019 zal Miel vanuit Brussel rapporteren aan Tim Albertsen, Deputy Chief Executive Officer van ALD.

“Miels uitgebreide ervaring in de Fleet Industry, een helder inzicht in de behoeften van klanten en een innovatieve mindset zullen dienen als belangrijkste bouwstenen om ALD Automotive verder te ontwikkelen in de Benelux. Met klanttevredenheid aan de basis van onze strategie zal Miel ervoor zorgen dat Fleet Managers en bestuurders in de regio profiteren van innovatieve tools en mobiliteitsoplossingen om zo hun dagelijkse leven te ontzorgen en om te helpen bij nieuwe uitdagingen,” bevestigt Tim Albertsen. “Ik wil Carel Bal graag hartelijk bedanken voor zijn talrijke inspanningen voor het bedrijf doorheen zijn succesvolle carrière bij ALD Automotive. Hij heeft de vlootgrootte aanzienlijk doen toenemen in de Benelux en zelfs laten verviervoudigen in Nederland. Als pionier in innovatie richtte hij de Mobility Experience Centre op voor de Groep in Amsterdam. Een plek met als doel oplossingen te bedenken en om de innovatieve cultuur van de Groep te stimuleren.”

“Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging,” verklaart Miel enthousiast. “Het is een privilege om een marktleider in de Benelux met meer dan 500 gemotiveerde medewerkers in drie landen verder te sturen naar Freedom in Mobility en Customer Centricity. Het is een droom die uitkomt.”

Biografie

Miel Horsten heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Fleet Industry in Europa en in de Verenigde Staten. Hij begon zijn carrière in 1997 als Account Manager bij Michelin Benelux en ging snel aan de slag bij ALD Automotive in België (toen nog Hertz Lease) in 1999 als Operations Service Manager waarna hij International Operations Project Manager werd in 2001. Hij verhuisde twee jaar later naar ALD Automotive in Parijs, waar hij verantwoordelijk was voor Insurance en Accident Management en waar hij een essentiële rol speelde in het opzetten van ALD Re Ltd, ALD Automotives 100% eigen herverzekeringsmaatschappij. In 2007 trok hij naar de Verenigde Staten om een dochteronderneming van ALD Automotive op te richten als Deputy CEO. Drie jaar later keerde hij terug naar Parijs als Products & Services Director. Zijn huidige rol als General Manager van ALD Automotive in België begon hij in 2012.

Miel heeft een Master behaald in Financial and Commercial sciences aan de Economische Hogeschool Sint-Aloysius en in Corporate Finance and Financial Account aan de EHSAL Management School in Brussel.

Contacteer ons
02 706 41 41