Railease

Volg een dubbel spoor: auto én trein, tram, bus of metro

Uw werknemers laten kiezen tussen de trein en de auto? Het hoeft niet meer! Laat hen voortaan proeven van beide werelden dankzij de handige leaseformule Railease.

Zo werkt het: gebruik auto en trein, tram, bus of metro

De ene keer is de auto het handigste, de andere keer het openbaar vervoer. Met Railease combineert u beide vervoersmiddelen. Uw bestuurder kiest een leasewagen uit ons aanbod – met alle modellen van alle merken. Daarnaast krijgt hij een bundel valideringsbiljetten. Hij vult daarop zelf de datum in en reist die dag voor een vaste prijs op het volledige net van de NMBS en eventueel ook dat van De Lijn, MIVB en TEC.

Uw voordelen: kosten besparen, werknemers tevredenstellen

De formule Railease is voor uw bedrijf:

  • kostenbesparend: U sluit een goedkoper leasecontract af, omdat uw bestuurders minder kilometers met de wagen afleggen.
  • fiscaal gunstig: U recupereert uw btw volledig en brengt uw kosten voor honderd procent in.
  • milieuvriendelijk: U vermindert mee de uitstoot van CO2 en fijn stof.

Ook uw bestuurders staan ongetwijfeld te springen voor Railease. Want zij kiezen dan zelf wanneer ze de auto of de trein nemen. Dat bespaart hen een hoop stress en tijdverlies. En reizen ze met de trein? Dan hoeven ze ook niet langer hun ticket in te dienen voor de terugbetaling van de kosten. Handig voor hen én uw personeelsdienst.

Contacteer ons
02 706 41 41