Blog

Auto leasen: alle voordelen op een rijtje

Auto leasen: alle voordelen op een rijtje

Bent u als professional van plan om een auto te leasen? Goed idee, want leasing biedt heel wat voordelen. Welke? Dat leest u in dit artikel!

1. U hoeft zicht nergens zorgen over te maken

Bij operationele leasing wordt er heel wat voor u gedaan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over administratie of uw verzekeringen. U kunt zelf zorgeloos genieten van uw wagen. Leasing garandeert u gemoedsrust en spaart u heel wat tijd uit. Bovendien is leasing zeker niet alleen weggelegd voor grote bedrijven. Ook voor (alleenwerkende) zelfstandigen, vrije beroepen of kmo’s is de formule bijzonder interessant. Door te kiezen voor leasing, houdt u tijd over voor wat écht van belang is.

2. U komt niet voor verrassingen te staan

Bij professioneel leasen ligt de maandelijkse leasingprijs vast. U weet dan ook perfect wat u mag verwachten. In dit vaste bedrag zitten alle kosten inbegrepen, onder meer die voor het onderhoud en de verzekeringen.

3. U krijgt de nodige financiële ademruimte

Omdat u een vast maandelijks bedrag betaalt, hoeft u geen grote investering te doen, zoals bij de aankoop van een nieuwe wagen. Bovendien hoeft u geen voorschot te betalen en kunt u na afloop van het contract de wagen, indien gewenst, aan een aantrekkelijke prijs kopen.

 

4. U leaset steeds een recente auto

 

Door te leasen hebt u steeds een recente wagen, die volledig conform aan alle normen is, zowel op het vlak van veiligheid als op het niveau van CO2-uitstoot.

Zit u met een vraag of wil u bijkomende inlichtingen over de mogelijkheden van leasing? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag verder.

 

Tags

auto leasen voordelen, wagen leasen voordelen, professioneel leasen, operationele leasing

Share

Contacteer ons
02 706 41 41