Blog

Is leasing iets voor uw bedrijf?

Is leasing iets voor uw bedrijf?

Autoleasing is een wijdverspreid fenomeen in de bedrijfswereld. Werknemers moeten namelijk vaak de baan op voor hun werk en leasing heeft daarbij talloze voordelen. Vraagt u zich af of het ook iets voor uw bedrijf is? Daar is geen eenduidig antwoord op omdat elke situatie nu eenmaal verschilt. De antwoorden op volgende vragen kunnen u helpen bij het nemen van uw beslissing.

Vindt u zuinig rijden belangrijk?

Een van de grootste voordelen aan leasing is dat u altijd beschikt over nieuwe automodellen. Daardoor rijdt u steeds met wagens die voldoen aan alle normen, waardoor ze zuiniger en in veel gevallen ook veiliger zijn. Een troef die u bijvoorbeeld ook kunt aanhalen bij onderhandelingen met sollicitanten. Niet onbelangrijk als u als werkgever talent wilt aantrekken.

Focust u graag op wat echt telt?

Het voordeel aan een operationele leasing is dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Het leasingbedrijf neemt namelijk alle administratie op zich. Daarnaast bundelt het alle diensten en kosten zoals onderhoud, verzekeringen en belastingen in een vast maandbedrag. Zo hebt u zelf minder administratie, terwijl uw wagens wel steeds volledig in orde zijn. Bovendien krijgt u zo een duidelijk overzicht van uw kosten.

Wilt u een oplossing op maat aanbieden?

Alle medewerkers leggen een andere weg af naar hun werk en hebben elk hun eigen behoeften als het op woon-werkverkeer aankomt. Leasing laat u toe om iedereen een gepaste mobiliteitsoplossing te bieden. Voor werkplekken met weinig parkeerplaats in de buurt is de combinatie van een wagen met een fiets of elektrische step misschien ideaal. Ook een gedeelde bedrijfsfiets om bijvoorbeeld klanten in de nabije omgeving te bezoeken, kan interessant zijn. U kunt uw leasepakket dus volledig afstemmen op de noden van uw team en de ligging van uw kantoor. En dat resulteert niet alleen in een flinke tijdbesparing, maar ook in gelukkigere werknemers.

Tags

leasing, operationele leasing, waarom leasen, auto leasen zakelijk, leasing voordelen

Share

Contacteer ons
02 706 41 41