Nieuws

07jan

Benjamin Daels nieuwe Sales Director ALD Automotive

Benjamin Daels nieuwe Sales Director ALD Automotive

Vanaf 1 februari 2019 versterkt Benjamin Daels het managementteam van ALD Automotive België. Hij wordt de nieuwe Sales Director.

Benjamin begon zijn carrière in 1999 als Office Lease Consultant bij ALD Automotive. Doorheen de jaren werkte hij zich op naar (International) Key Accountmanager en Head of International Sales. Sinds 2016 werkt hij vanuit Parijs als Head of Consultancy & Product Development. Benjamin kent zo als geen ander het bedrijf en de vele uitdagingen waar het voor staat. Zijn uitgebreide expertise kan hij nu aanwenden om ALD Automotive in België verder te helpen groeien.

Miel Horsten, CEO ALD Automotive: “Het doet ons ontzettend veel plezier om Benjamin Daels te kunnen aanstellen als nieuwe Sales Director. Hij heeft alle geledingen van het bedrijf leren kennen en begrijpt als geen ander de challenges die we het hoofd moeten bieden, en de vele kansen die we nog kunnen grijpen. Het zijn boeiende tijden voor ALD Automotive. Nu we als eerste leasebedrijf in België 70.000 voertuigen op de baan hebben, is het ook aan ons om mee te denken aan de toekomst van mobiliteit. Bovendien openen we begin december onze nieuwe kantoren.

“De aanstelling van Benjamin is ook strategisch van groot belang,” gaat Horsten verder. “Als we de toekomstige mobiliteit in goede banen willen leiden, moeten we werk maken van de verdere verbreding van ons productgamma en de verschuiving van onze focus naar ‘Mobility as a Service’. Met de ervaring van Benjamin zijn we ervan overtuigd dat we de juiste man op de juiste plaats hebben voor de uitbouw van ons strategisch plan.”

“Ik ben ontzettend enthousiast om met deze opportuniteit aan de slag te gaan binnen zo’n dynamisch team,” zegt Benjamin Daels zelf. “Samen zullen we onze multichannel-aanpak versterken en ons productgamma verbreden. Dit worden de sleutelfactoren waar we mee aan de slag moeten als we voorop willen lopen in de mobiliteitstransformatie die vandaag aan de gang is.”

Contacteer ons
02 706 41 41