Nieuws

07dec

ALD Automotive versterkt zijn directieteam

ALD Automotive versterkt zijn directieteam

ALD Automotive, de Belgische marktleider op het gebied van operationele leasing, versterkt zijn directieteam om steeds een performante klantenservice te kunnen blijven aanbieden. “Bij ALD Automotive,” legt Managing Director Miel Horsten uit, “zijn we ervan overtuigd dat het erg belangrijk is om onze jarenlange interne ervaring te combineren met nieuwe en sterke persoonlijkheden, die een nieuwe visie aanbrengen die ons wederzijds kan verrijken.”

Nathalie Kuppens heeft twintig jaar ervaring in de financiële sector en verlaat haar huidige functie van Head of Client Delivery bij BNP Paribas Security Services om vanaf 15 december 2017 aan de slag te gaan als COO (Operations Director) van ALD Automotive. “Ik breng de onderneming mijn temperament, mijn visie en mijn leiderschap bij. Ik geloof in de waarden van ALD Automotive en ik zal alles in het werk stellen om mijn medewerkers te engageren en te motiveren zodat ze zich ten volle en met plezier blijven inzetten voor onze klanten. De resultaten zullen dan vanzelf volgen.”

Jelle Pira is dan weer afkomstig uit de ICT- en telecomsector. Hij verliet Orange om op 13 november van dit jaar aan de slag te gaan als Sales Manager Partnerships & Private Lease bij ALD Automotive. “Dit is een fantastische uitdaging voor mij, die ik samen met mijn team van zestien medewerkers tot een goed einde zal brengen. Mijn taak bij ALD Automotive bestaat erin om de private lease te ontwikkelen en de partnerschappen te consolideren en verder uit te bouwen.”

De derde aanwinst van ALD Automotive is Rudy Vande Voorde. Hij is niet nieuw in het bedrijf en kan zelfs terugblikken op een mooie carrière van 21 jaar bij ALD Automotive. Hij werd aangesteld als Procurement Manager en zal zich concentreren op de aankoopstrategie van het bedrijf. “Mijn jarenlange managementervaring helpen me om meer inzicht te hebben in de wensen van onze klanten en partners en om sneller de juiste beslissingen te nemen.”

Contacteer ons
02 706 41 41