Blog

26jan
2022

ALD Automotive en corporate benefits bieden samen leasewagens aan

ALD Automotive en corporate benefits bieden samen leasewagens aan

ALD Automotive gaat in zee met corporate benefits, Europees marktleider op het gebied van voordelenprogramma’s voor werknemers. Samen bieden ze operationele leasingdiensten aan werknemers in België en vier andere Europese landen. corporate benefits beschikt momenteel over breed gamma aan voordeelservices voor 8,2 miljoen geregistreerde gebruikers over meer dan 12.800 bedrijven.

Zowel voor gloednieuwe als tweedehands automodellen, zijn er full-service leasepakketten beschikbaar aan verlaagde tarieven of via speciale promoties. Onderhoud, bandenwissels, pechverhelping, verzekering en voertuigregistratie zijn inbegrepen bij alle modellen. Bovendien zijn ze beschikbaar met flexibele looptijden en kilometerstand. ALD Automotive beheert de lease voor de duur van het contract.

Dankzij deze mobiliteitsprogramma’s kunnen bedrijven de voordelen van een bedrijfswagen aanbieden aan het volledige personeel, terwijl de betrokkenheid bij de uitvoering en administratieve beslommeringen beperkt blijven. Voordelenprogramma's helpen bedrijven van elke omvang om hun werknemers te motiveren met een aanbod aan hoogwaardige producten en diensten met een meerwaarde van bekende fabrikanten en merken. Voordeelprogramma’s kunnen bijna kostenloos bijdragen aan het stimuleren van de werving en het behoud van werknemers.

corporate benefits selecteerde ALD Automotive als eerste mobiliteitsaanbieder van operationele leasingdiensten op basis van zijn toonaangevende status als Europese marktleider. Bij het grondige selectieproces werd onder andere rekening gehouden met de regelmaat van kwaliteitsbeoordelingen, de prijsstelling en de gebruiksvriendelijkheid bij het aankoopproces. De leasediensten voor werknemers via corporate benefits zijn beschikbaar in België, Duitsland, Italië, Nederland en Oostenrijk.

ALD Automotive levert momenteel operationele leasediensten aan particulieren in 23 landen in Europa, goed voor 165.000 voertuigen op 30 september 2021.

Patrick Ellenberger, CEO van corporate benefits, licht toe: "Het leaseprogramma van ALD Automotive laat ons toe om onze kortingsprogramma's voor werknemers uit te breiden door leasediensten toe te voegen aan het  brede aanbod dat wij aan bedrijven bieden. Deze samenwerking sluit aan bij ons streven om werknemerskortingen aan te bieden in Europa en de werkdruk van bedrijven en leveranciers voortdurend te minimaliseren."

We zijn trots om samen te werken met corporate benefits en zo te helpen bij het verbreden van hun aanbod voordeelprogramma's. Zo geven we werknemers zonder mobiliteitsvoordelen toegang tot een selectie van kwalitatieve, volledig onderhouden auto's tegen een verlaagd tarief", voegt Annie Pin, Chief Commercial Officer bij ALD Automotive toe. "Eén van de belangrijkste drijfveren om te leasen aan particulieren is het voorzien van mogelijkheden die flexibel zijn en in lijn liggen met hun verwachtingen. Een eenvoudig en gedigitaliseerd proces is belangrijk om hier een succes van te maken. Deze nieuwe samenwerking maakt gebruik van onze sterke positie in het private leasesegment voor operationele leasing in Europa. Daarnaast ondersteunt dit partnership ons strategisch ontwikkelingsplan “Move 2025”, dat als doelstelling heeft het bereik van onze mobiliteitsoplossingen te vergroten en ons klantenbestand verder uit te breiden."