Korte Termijn Verhuur

ALTIJD OP WEG DANKZIJ ALD RENT

Een goed uitgeruste wagen huren voor een korte periode? Dat kan! Gewoon even tekenen en u bent op weg! Met onze flexibele formules zorgen we ervoor dat u nooit zonder wagen valt.

Van 1 dag tot 18 maanden

Bij ALD rent huurt u een wagen voor 1 dag tot maximum 18 maanden. Een compacte Ford Focus huren of toch liever een luxueuze BMW 4 leasen? Dankzij onze uitgebreide selectie vindt u de perfecte wagen voor uw onderneming. Verzekering, onderhoud en pechverhelping zijn steeds inbegrepen.

“ALD rent biedt tal van voordelen. Zo kunt u al een wagen huren voor 18€ per dag. Verzekering, onderhoud en pechverhelping zijn steeds inbegrepen.”

De wagen wordt bij u geleverd en u profiteert steeds van een hoog aantal kilometers. Vanaf 3.500 km per maand voor bestelwagens tot 5.000 km per maand voor personenwagens. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

En wilt u de auto uiteindelijk toch langer leasen? Dan passen we uw formule kosteloos aan. Zo eenvoudig is het!

Aanloopwagens

Stel: een werknemer wacht op de komst van zijn langetermijnleasewagen. Stuurt u hem in tussentijd te voet op pad? Nee. Voorzie hem gewoon van een aanloopwagen. Daarbij kiest u uit een waaier van auto’s die instapklaar zijn – inclusief verzekering, onderhoud en pechverhelping.

Vervangwagens

Koos u voor een contract zónder vervangwagen? Dan laten wij u natuurlijk niet zomaar stikken. U kunt op elk moment een vervangwagen leasen dankzij ALD rent.

Goed om weten

Al onze voertuigen hebben vierseizoenenbanden. Uw bestuurders kunnen dus te allen tijde veilig op weg.

Contacteer ons
02 706 41 41